De HDC heeft voor kinderen tot en met twaalf jaar een (nog!) kleine jeugdafdeling met les en competitie op maandagavond van 18.30-19.30. Als je ouder dan twaalf jaar bent, is het 't leukst, om naar de clubavond met de oudere jeugdspelers en senioren te komen. Die is ook op maandagavond en begint om 19.30 uur. De eindtijd is flexibel. Je kunt op iedere clubavond even binnen lopen en de sfeer proeven. Als je zeker wilt zijn van een korte introductie in het spel en kennismaking met de mensen, kun je het beste tevoren een e-mail sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Introductielessen JeugdSportPas Haarlem
http://www.jeugdsportpas.nl
Kosten 7,50 euro per persoon. Je kunt via de website van de Jeugd Sport Pas (zie hierboven) een Haarlem Pas aanvragen. Die helpt je bij de kosten die je voor je sport maakt. 

Combinatiefunctionarissen in Haarlem Noord opgelet: als je op zoek bent naar een leuke en verstandige invulling van je lessen, neem eens contact op met de Haarlemse Damclub!
© 2017 haarlemse damclub