De club

De Haarlemse damclub is een vereniging van inmiddels 106 jaar oud. In juli 2007 vierden we ons honderdjarig jubileum. Meer over onze historie kun je vinden onder de menu-link 'Over de HDC'.

Dat onze vereniging al zo oud is wil niet zeggen dat je ook zo oud moet zijn om bij ons te komen dammen! Elke maandagavond is er clubavond in denksportcentrum "'t Spaerne", Spaarndamseweg 416. Hier is van 18:30 tot 19:45 uur de mogelijkheid om les te krijgen in het dammen. Zo kun je uiteindelijk je damdiploma halen.

Vanaf 19:30 tot ongeveer 23:00 kan er tegen elkaar gedamd worden op verschillende niveaus. Ook worden er regelmatig verschillende andere wedstrijdjes gespeeld, waarvan sneldammen, rapiddammen, eierdammen en kerstdammen er een paar zijn.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken: je bent van harte welkom! Het is leuk als je van te voren aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeeft dat je komt. Dan kun je worden ingedeeld en meteen wat partijtjes mee-dammen.