opgaven zetje schrap!

Zetje schrap is een Laddercompetitie voor beginners uit Het Damspel
Deze ladderwedstrijd is opgestart in 2003 en wordt nu ook bijgehouden op de website van Damschool Nico Konijn.

Iedereen mag natuurlijk meedoen.

regels ZETJE SCHRAP!

Zetje schrap is een Laddercompetitie voor beginners uit Het Damspel

Iedereen mag natuurlijk meedoen. Hoe werkt het ook al weer?

• Schrijf je naam bij je oplossingen.
  • Noteer de volledige oplossing, dus niet alleen de eerste zet! Doe je best voor wit en zwart.
  • Een correcte bijoplossing wordt beloond.
  • De prijswinnaars beginnen weer onderaan de ladder.
  • Als je drie keer achter elkaar niet meedoet, val je van de ladder. Je behaalde punten blijven wel geldig en tellen bij je volgende inzending gewoon mee.
  • Als je een sterretje achter je naam hebt wordt het tijd dat je weer eens wat opstuurt.

Na de inzenddatum wordt alles nagekeken en gaan we de Ladderstand opnieuw uitrekenen.
De eerste drie van de ladder ontvangen een prijs en kunnen daarna weer onderaan de ladder beginnen.